مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار

سلام. جهت شناسایی برای ورود با حکم جلب سیار چه شرایطی از بابت حضور یاعدم حضور طرف لازمه؟واگرطرف درمحل نباشه صاحب مکان چه اقدام قانونی بعنوان مزاحمت میتونه انجام بده؟سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید به مرجع دستور دهنده رجوع و اعتراض کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ورود به منزل مسکونی شما باید حکم ورود به منزل را داشته باشید و باید توسط مامور کلانتری انجام بشود و

و اگر ایشان بدون حکم ورود به منزل ، وارد منزل مسکونی بشوند جرم است و امکان اقامه شکایت توسط شما وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق حکم عمل شده باشد مانع قانونی وجود ندارد ولی اگر به منزل بدون حکم ورود به منزل اقدام کرده باشند اشکال قانونی وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم جلب سیار با اذن ورود به مخفی گاه باشد میتوانید به آنجا رفته و وی را دستگیر کنید اما اگر جلب ساده باشد و در مکانی مخی شد باشد قابل دستگیری نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر حکم جلب بصورت قانونی صادر شده مشکلی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین که به عنوان مخفیگاه معرفی شود دستور جلب صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اقدام قانونی در این مورد متصور نمی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای ورود به منزل باید جلب سیار همراه با اذن ورود به مخفیگاه را اخذ نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است همراه جلب سیار حکم ورود به منزل یا مخفیگاه را نیز داشته باشید و معمولاً همین که منزل را به عنوان مخفیگاه ایشان اعلام کنید حکم ورود به منزل را میدهند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

جلب سیار باید در خارج از ساختمان و در کل محیط محصور باید صورت بگیره مثلا کوچه و خیابون . سوالتون چون نقص داره تا این حد جواب داره مجددا و بصورت کامل مطرح بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برای ورود حکم قاضی باشد مشکلی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق حکم عمل شده باشد مانع قانونی وجود ندارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با حکم ورود صادر شده باشد مانعی وجود ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

صاحب مکان اگر با علم و اطلاع، مجرم را مخفی کرده باشد خودش جرم مرتکب شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا در برگ جلب ساعات که حق جلب را دارند و اینکه حق ورود به منزل یا محل کسب یا باز کردن قفل و ... ذکر می گردد اگر خلاف موارد مندرج در برگ جلب رفتار گردد برای مامور مسئولیت دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر اقدامی بر خلاف آنچه که در حکم جلب و یا حکم ورودبه منزل آمده است انجام پذیرد قابل اعتراض میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تحقیق از اطرافیان و اخذکارت شناسایی ار وی