مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی

باسلام و خسته نباشید خدمت شما. بنده 3 بار دعوا کردم هر3 شاکی ازم شکایت کردن و حتما هم زندان و دیه شامل میشه بهشون نفر اولی با چاقو زدم البته اینم بگم هر 3 دعوا جدا بوده هرکدام تو یه روز متفاوت منظورم به این است که شاکی ها متفاوت هستش دومین شاکی هم درگیریمان با چاقو بود که ایشان هم به احتمال زیاد هم دیه هم زندان حکم میدن بنده برای این شاکی دوم چون جلب برام درآورده بود و گرفتنم فیش حقوقی گذاشتم. و بعد چند روز یک درگیری دیگه داشتم ایشان هم شکایت کردن و این پرونده نیز زندان و دیه حکم احتمالا بدن ...خواستم بدونم فیش حقوقی که برای شاکی دومی گذاشتم به اولی و سومی ربطی پیدا میکنه یانه. و یک چیز دیگر که اگر شاکی دوم براش دیه آمد و دیه اش را پرداخت کنم ولی حکم زندان
نیز داشته باشم تکلیف فیش حقوقی مادرم چه می‌شود خواهشا پاسخ بدهید ممنون میشم خداییش کارم و توجیه نمیکنم ولی حال و اوضاع روحیم خوب نیست تو بیمارستان رازی نیز بستری بودم به دستور دادستان ممنون میشم خداقوت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به بقیه پرونده ها ارتباطی ندارد
در صورتی که حبس تعیین بشه و در شعبه اجرای احکام حاضر نشوید به میزانی که مادرتان ضمانت کرده از حقوقش کسر می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر شکات و موضوع پرونده ها جداگانه باشد ممکن نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر باید ضامن دیگری معرفی نمایید
و در صورت عدم معرفی خود به زندان ، ضامن باید مبلغ ضمانت را پرداخت نماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فیش برای هر پرونده جداگانه لازم است و ارتباطی بهم ندارند با معرفی خود به زندان نیازی به فیش نمیباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید ضامن دیگری معرفی شود.
یا
ضامن دیگیری معرفی نماید
خود نیز می توانید ضامن شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر هر دعوا ضامن جداگانه می خواهد در صورتی که زندان تعیین بشه و در اجرای احکام حاضر نشوید از فیش حقوقی نادرتان کسر حقوق خواهد شد