مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به تبعیت از همسر نظامی

خانمی هستم فرهنگی 12سال سابقه کار و استخدام رسمی آموزش و پرورش
همسرم نظامی و شاغل در شیراز میباشد و خودم شاغل در شهرستان و 60کیلومتر تا شیراز فاصله دارد باتوجه به تفاهم نامه منعقد شده ی ستاد کل نهاجا و وزارت آموزش و پرورش به شماره 2213/1/236/43_97/3/12 مبنی بر انتقال همسران نظامی اداره مربوطه با انتقالم موافقت نمیکند برای پیگیری به کجا و کدام نهاد مراجعه کنم آیا شکایت به دیوان عدالت می‌تواند راهگشا باشد لطفا راهنمایی کنید سپاس فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع اداریست و از کارگزینی دو ارگانن می توان پیگیری نمود