مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

سلام. مادرم چند وقتی است ک فراموشی گرفته، بصورتی که حافظه کوتاه مدت خودش از دست داده و از چند دقیقه یا چند روز پیش فقط بعضی موارد توی ذهنش هست، به برادرانم شک کردیم که منزل پدری که بعد فوت ایشان و رای دادگاه به مادرم رسیده است را از ایشان بدون اجازه مابقی وارث با گرفتن امضا و اثر انگشت از مادرم برای خودشان درست کرده باشند، چگونه میتوانیم آلزایمر مادرم را اثبات کنیم و اینکه آیا اگر چنین کاری کرده باشند، ملک برگشت میخوره؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله درخواست محجوریت بدهید.
توجه نمایید تاریخ آن بسیار مهم است

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام درصورت اثبات محجوریت معامله باطل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری می باشد
می توانید دادخواست محجوریت بدهید در صورت قبول معاملات باطل می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم حجر مادر را بگیرید معاملاتش در ان تاریخ باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانی. به سرپرستی دادگاه مراجعه کنید و برای مادرتان قیم مشخص کنید و حکم حجر پی را بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات حجر مادر را اقامه نمایید تا هم حجر و هم زمان شروع حجر مشخص گردد

و بله اگر حکم حجر صادر بشود انتقال و مبایعه‌نامه باطل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دادخواست تقاضای صدور حکم حجر را بدوا مطرح بفرمائید