مشاوره حقوقی رایگان - فریب دادن اثر انگشت گرفتن از فرد بی سواد و ادعای مالکیت کردن

سلام عرض ادب. پدربزرگم الان 8 سالی هست که فوت کرده یک زمین با مساحت 314 متر در صلح نامه که هستش در تاریخ 1359/8/1 خریداری کرده و به دایی ام سال 1370/9/7 در یک صلح نامه دیگه نصف سه دونگ از شمال زمین را با اثر انگشت خودش همسرش و فرزندانش بخشیده به دایی ام و سال 1374/10/4 از پدربزرگم که سواد ندارد با دوشاهد که یکی شون بی سواد بوده دایی ام برای ساختن ملک خودش که قولنامه از شهرداری برای ساخت ساز قابل قبول هست با اثر انگشت پدر بزرگم 160 متر از شمال ملک را در قولنامه ولی با قید کردن مبلغ خریداری کرده است و دیوار وسط هم در آن نوشته شده است دایی ام ادعا می کند که پدربزرگم سه دونگ از ملک را بهش بخشیده و 160 متر هم ازش خریداری کرده است آیا ما می‌توانیم ثابت کنیم که سه دونگ از ملک که برای پدر بزرگم بوده و ارثی هستش

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما مبهم است ولی چناچه جعل صورت گرفته میتوانید بابت آن اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید ادعای جعل نسبت به مبایعه‌نامه را نمایید تا توسط کارشناس خط و امضا مشخص گردد

و یا دادخواست اثبات حجر پدربزرگ در زمان تنظیم مبایعه‌نامه را
مطرح نمایید
و سپس دادخواست ابطال مبایعه‌نامه را اقامه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طرق مختلف پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید