مشاوره حقوقی رایگان - تصادف مالی بدون کروکی

سلام وقت بخیر
در تصادفی که بنده مقصر بودم، بدون زنگ زدن به پلیس گواهینامه خود را به راننده خسارت دیده دادم که بعدا جبران خسارت کنم. ولی راننده ادعای خسارت بیشتر از تصادف کرده و اکنون می خواهد از من شکایت کند. آیا امکان پذیر است؟ هزینه تعیین کارشناس با بنده است یا فرد شکایت کننده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله میتواند شکایت نماید
و بعد از شکایت ، توسط کارشناس راهنمایی و رانندکی ، کروکی ترسیم خواهد شد و مقصر مشخص میشود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با تامین دلیل و اثبات تقصیر شما و خسارت مازاد
البته هزینه کارشناسی با خواهان دعوی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه را باید خودش بپردازد بله میتواند شکایت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه کارشناسی با خواهان دعوی می باشد