مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت 86 پلاک قدیمی پلاک ملی میش

سلام وقت بخیر من چند روز پیش 1/6/1401موتور سیکلت هوندا مدل 86خریدم پلاک قدیمی هست پول زیاد نداشته مدل بالا بخرم این قسطی خرید از بسه پیاده رفتم پا به درد امد دیگه مجبور شدم بخرم سند داره میخوام بدانم میش پلاک ملی کنم دیگه از پلیس نترس بگیرنش ببرنش پارکینگ تا بگیرنش برم دنبال کارش پلاک کنم اگر پیش سردار برم نامه میده پلاک کنم یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور پیگیری کنید
معمولاً موتورهای قدیمی تعویض پلاک نمی شود.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

پلاک قدیمی تعویض پلاک نمیشود