مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم ارث

با سلام من از شخصی طلب دارم با توجه به اینکه پدرش چند وقته فوت کرده می خواهم سهم ارث پدریش را توقیف کنم چی کار کنم
به دادگاه مراجعه کردم مدیر اجرای احکام میگه باید انحصار وارث مرحوم پدرش رو داشته باشم من چگونه می تونم انحصار وارث را بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی مراجعه کنید اگر وراثش انحصار وراثت گرفته باشند با درخواست شما یک نسخه به شما می دهند

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

از طریق اجرای احکام می تونید در خواست بدهید شورای حل اختلاف یک نسخه از گواهی حصر وراثت را ارسال کنند اگر هم صادر شنده است شما می توانید تقاضا کنید.