مشاوره حقوقی رایگان - جهاد کشاورزی و ساخت و ساز

سلام. بنده ملکی دارم به متراژ 600 متر مشجر که دارای بنای به متراژ 80 متر و با قدمت 1342 هست که کارشناس دادگستری تایید کرده و دارای برق و آب هست. بنده اقدام به بازسازی و مقاوم سازی کردم و مقداری اضافه بنا زدم الان جهاد میگه چرا دست زدی بهش. ملک داخل محدوده شهر واقع شده و در شهرداری پرونده دارد و هر ساله عوارض شهرداری پرداخت میکنی . ولی در طرح تفصیلی جدید سال 96 خارج و مجاور بافت مسکونی واقع شده و در حریم شهر میباشد. همسایگان در گذشته چون طرح تفصیلی نبوده طبق طرح هادی پایانکار گرفتن. آیا جهاد میتواند اقدامی علیه بنده انجام بده؟ در ضمن 5سال از زمان شروع بازسازی و اضافه کردن بنا بنده گذشته است!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مشمول مرور زمان شده است و حکم تخریب صادر نخواهد شد ولی اگر پرونده در کمیسیون بررسی گردد به جریمه نقدی ساخت
غیرمجاز محکوم خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک خارج از بافت باشد برای ساخت و ساز باید از جهاد مجوز بگیرید.
با توجه به اینکه پنج سال گذشته به نظر مشکلی پیش نمیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که موضوع شما مشمول مرور زمان گردیده است و می بایست اثبات مالکیت داشته باشید