مشاوره حقوقی رایگان - ادعای هزینه بیش تر توسط پیمانکار

با سلام
ما با پیمانکاری قرارداد بستیم که با هزینه 400 میلیون ملک را بازسازی کند. ایشان با تاخیر سه ماهه بالاخره کار را تحویل داد. اما پس از اتمام کار ادعا کرد که کار هزینه بیشتر داشته و باید این اختلاف هزینه را پرداخت کنید. آیا می تواند به صورت قانونی مطالبه ای داشته باشد و آیا ما میتوانیم ادعا کنیم که هزینه های اضافی به ما اعلام نشده است؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید قرارداد فی مابین مطالعه و برسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه اگر واقعاً انجام شده باشد و در قرارداد شما به صورت کلی اگر تنظیم شده باشد و شرط و شروط نداشته باشد می تواند مطالبه کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیمانکار تنها طبق قرارداد می‌تواند مطالبه داشته باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام پیمانکارطبق قرارداد بایستی عمل نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به محتوای قرارداد پیمانکاری دارد بهتر است شرایط آن ابتدا خوانده شود تا با گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق شوید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بستگی به قرارداد و توافق و مندرجات آن باشد
مشهد هستید درخدمتم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
براساس قرارداد می بایست عمل شود.
مطالبات خارج از قرارداد نیاز به اثبات دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا مطابق قرارداد ایشان مطالبه داشته باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرارداد و تعهدات، طرفین ملزم به انجام کار و پرداخت اجرت هستند