مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه اجرت المثل و نفقه زوجه

سلام من 16سال زندگی کردم الان شوهرم میخواد طلاق بده نفقه اجرت المثل چقدر محاسبه میشود ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،اجرت المثل مبلغی به تعداد سالهای زندگی ونفقه هم ماهیانه یک الی دومیلیون معمولا بانظر کارشناس تعیین میشود .درطلاق به درخواست زوج،مهریه بصورت کامل تعلق میگیرد وشرط تنصیف اموال هم اعمال میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مواردی که شما میفرمایید مبلغ ثابتی نیست و کارشناس آنرا تعیین میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت طبق نظر کارشناس رسمی تعیین خواهد شد