مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت. سواری امانتی دادم به برادرم

با سلام و احترام. من 5 .6ماه قبل سواریمو بردارم امانت گرفت که از روستا میرم تا شهر با خانمم بعد منم اعتماد کردم دادم داداشم بود. بعد رفته جنس جابه جا کرده با رفیقش جنس هارو تو خونه سر معامله میگرین بعد ماشینم هم مواد مخدر میبره پارکینگ. الان شکایت کردم روش. جنسی هم از تو ماشین نگرفتن از تو خونه سر معامله گرفتن آیا ازاد میشه ماشینم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در صورتی که اطاع و سوء نیت نداشته باشید می‌توانید خودرو خود را خارج نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خودرو آزاد خواهد شد اگر سند مالکیت و پلاک آن به نام شما باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک مالکیت خودتان را ارائه دهید اگر ارتباطی با موضوع نداشته باشید رفع توقیف می شود