مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزند به جای پدر ایثارگر

با سلام و احترام
در سال 97 از طریق ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال 1384 ابتدا به صورت پیمانی و سپس تبدیل وضعیت به استخدامی در شهرداری در آمدم.
با گذشت چهار سال از شروع به کار با پیگیری یکی از همکارانم در استانداری سعی در ایجاد مشکل برای اینجانب هستند.
1-آیا شخصی می تواند علیه بنده شکایتی در دیوان مطرح و سپس رآی دریافت نماید؟
2-آیا امکان ایجاد مشکل مثلاً اخراج یا موارد این چنینی وجود دارد ؟
با سپاس از لطف حضرتعالی.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارگان مربوطه در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینقدر هم دادگاها ناعادلانه رای صادر نمی کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید
مشخص نکرده اید که همکارتان در صدد ایجاد چه مشکلی برای شماست ؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همکار شما چه ادعایی دارد سوال را کامل بفرمایید