مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

من حدود یک سال هست ازدواج کردم زندگی خوبی داشتم همسرم رفت برای زایمان الان پدر زنم و مادرزنم جلو بچه من گرفتن و جلو همسرم و رفتن مهریه و نفقه گذاشتن اجرا و حتا نمیزارند من فرزندم را ببینم من چجوری میتونم حق حضانت را بگیرم خیلی ممنون راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام وقت به خیر شما میتوانید در چهار چوب قانون دادخواست حضانت دادهدوطی دستور موقت فرزند مشترک را تحویل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانیم بابت ملاقات فرزند و عدم تمکین شکایت نماید یا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر دخدمات قضایی دادخواست دستور موقت فوری ملاقات فرزند را مطرح نمایید و قاضی در هفته ساعاتی را برای ملاقات شما تعیین خواهد کرد

ولی نگهداری از فرزند تا 7 سالگی بر عهده مادر میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست ملاقات فرزند تنظیم نمایید