مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف جرحی

سلام مدتی پیش با یک ماشین تصادف کردم که مقصر شناخته شدم مصدومیت خیلی جدی نبود به بیمارستان منتقل شدیم و هم خودم و هم راننده ماشین مقابل پس از بررسی های پزشکی یکی دو ساعت بعد مرخص شدیم. راننده ماشین زیان دیده چند روز بعد از من بابت اخذ خسارت جرحی شکایت کرد و پزشکی قانونی براش دیه در نظر گرفت. حالا دوباره طرح شکایت در مورد خسارت مالی کرده که تو دادخواست هزینه های پزشکی بابت پزشکی قانونی و ام آر آی و غیره رو از من طلب کرده حالا می خوام بدونم با توجه به اینکه دیه گرفته بازم میتونه ادعای هزینه های پزشکی کنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، در صورت مطالبه زیان دیده ، صرفاً خسارات بدنی (دیه یا ارش) و خسارات مالی وارده به خودرو مورد حکم واقع می گردد.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

درصورتی که هزینه های پزشکی زیاندیده مازاد بر دیه باشد میتواند از شما مطالبه نماید