مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام , من چند ماه جلوتر از اهواز عازم شهر اصفهان بودم که با یک دستگاه پراید دربست عازم شدیم که متاسفانه در بین مسیر در شهر الیگودرز بدلیل سرعت زیاد در دور میدان ماشین خروجی شهر ماشین با بلوک های سیمانی بغل میدان برخورد و واژگون میشه بنده هم از ناحیه ی بدن دچار آسیب و شکستگی پا و شکستگی بینی شده ام پلیس آمده کروکی کشیده شده و بلافاصله عازم بیمارستان شده ام و تحت درمان بعد از مرخص شدن ماشین هم در پارکینگ و توقیف شد و روند پرونده هم تکمیل و معرفی به پزشکی قانونی انجام شده اما راننده بدلیل سرما و برف منطقه از بنده خواهش نمودند رضایت دهم ماشین ازاد شود و بنده در دادگاه رضایت داده ام در حالی که رضایت من به نیت ازادی ماشین بوده متاسفانه الان که جراحی نمودم ,دادگاه میگوید رضایت داده ای , راننده هم میگوید وسیله ام بیمه است برو دادگاه من ندارم خرج درمان تو را بدهم ,حال تکلیف چیست ,خواهشن راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

در صورتي كه رضايت بدون قيد و شرط از راننده داده باشيد پرونده مختومه است فقط رضايت شما يا در دادگاه يا در محضر يا در پاسگاه باشد در غير اينصورت ميتوانيد با مراجعه به دادسراي مربوطه تقاضاي رسيدگي نماييد

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

پرونده شما در خصوص شکایت علیه راننده مختومه هست ولی جهت د یافت دیه میتونید به بیمه مراجعه کنید و دیه رو از بیمه مطالبه کنید