مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی منجر به بازنشستگی چه مزایا یا معایبی دارد؟

با سلام ، بنده از پرسنل ناجا هستم که در مرخصی تشویقی بر اثر سقوط از ارتفاع از ناحیه مهره کمر دچار شکستگی شده ام و کمیسیون معلول عادی اعلام کرده است ! حالا میخواستم ببینم چقدر غرامت پرداخت میشود و اگر با این وضعیت بازنشسته بشوم حقوق و مزایا چطوری حساب میشود ؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
ضمن عرض تأسف و آرزوی سلامتی برای شما سرباز گرامی وطن.
اوّل. درصد و میزان آسیب با نظر کمیسیون تعیین میشه، بنابراین مبلغ رو هم بعد از اون معلوم میکنن.
دوّم. حقوق بازنشستگی
موفق باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی پرونده خدمتی درجه سنوات خدمت مدرک تحصیلی پایه سنوات و تعداد ارتقا و و و .......... میباشد