مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی فرزند در مدرسه

سلام خسته نباشید ببخشید میخواستم بدونم من دخترم دیروز در مدرسه وقت زنگ تفریح یکی از بچه‌ها هلش دادن دندان جلو دوتایی شکسته من راهنمایی کنید که باید چه کار کنم از کی باید شکایت کنم لطفاً من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست از شخص آسیب رسانده و اولیای آن شکایت کنید با موضوع ابتدا از طریق مجلس حل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از کسی که آسیب را وارد کرده باید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از شخص آسیب زننده و ولی ایشان شکایت و مطالبه
دیه را مطرح نمایید
و سپس نامه برای پزشکی قانونی بگیرید تا میزان آسیب و درصد دیه مشخص گردد
و

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

با سلام
شما ابتدا باید از شخص آسیب زننده و اولیا ایشان شکایت نمایید و دیه مطالبه کنید
بهتر اینست که ابتدا از طریق مدرسه اقدام نمایید