مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی

سلام وقت بخیر
ببخشید من دوستم چند سال پیش خودکشی می‌کنه و به دلیل اینکه من بیمه تامین اجتماعی بودم با دفترچه بیمه من میرن بیمارستان حالا اونجا نمی‌دونم پلیس اومده یا نه تشکیل پرونده دادن یا نه میخواستم اول ببینم اینکه چطوری میتونم متوجه این شم ک پرونده ای دارم یا نه.!
بعد اینکه آیا روی آینده و شغلم‌ اینا چه تاثیری داره.!؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ارتباطی به عدم سوء پیشینه ندارد اما در خصوص سال دوم بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نگران نباشید
اگر مشکل بود تا حالا دفترچه
باطل شده بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء پیشینه ای ندارید خودکشی جرم نمی باشد مگر خودکشی در جرایم نیروهای مسلح
در خصوص سوال دوم متاسفانه بله ، امکان پذیر است هرچند بستگی به نظر و صلاحدید سازمان استخدام کننده دارد