مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام و خسته نباشید، همسرم شش ماه است که طلاق گرفته و حالا برای استرداد جهیزیه از طریق شورای حل اختلاف اقدام کرد و لیستی تهیه کرد من هم امضا کردم، روزی که برای بردن جهیزیه آمد بدون مامور و حکم دادگاه من اعتراض کردم اما بزرگترها گفتن خودمان لیست میگیریم و تحویل میدهیم، با مادرش آمد ولی به بهانه فلان وسیله ام نیست سرو صدا و آبروریزی کرد و تهمت اینکه وسایل من را داده اید به کسی هم بهم زد و رفت هیچی هم نبرد و گفت شکایت میکنم هزینه وسایلم که نیست را میگیرم، من هم شکایت کردم که بدون حکم دادگاه و مامور آمده و آبروریزی و تهمت دزدی بهم زده، کلا جاروبرقی سشوار و قابلمه اش نیست، حالا آیا نیاز هست برای جهیزیش اظهارنامه بفرستم تا زودتر و از طریق قانونی بیاد تحویل بگیره؟ آیا میتواند هزینه این چند وسیله را بگیرد؟ آیا میتوانم وسیله ها را جمع کنم بزارم انباری که وقتی آمدن دیگه وارد منزل نشوند؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز شما طبق لیستی که امضا کرده اید باید تحویلش دهید و یا خسارتش را به او بدهید .