مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک ها

با سلام.
بنده در حال طلاق با همسرم هستم.
ینی حکم طلاق در دادگاه شهری که ساکن هستیم و همینطور استان محل سکونت، طلاق تایید شده و هم اکنون پرونده در دیوان عالی کشور است. بنده هم سیم کارت که به نام خودم بوده رو به نام مادرم زدم..با این حال آیا همسرم می‌تواند پرینت تماس ها و پیامک هایم رو به دستور قاضی بگیرد؟ در حال حاضر خط به نام مادرم هست. و اینکه آیا درست است که با زدن سیم کارت به نام کسی دیگه تمام سوابق پیامک ها و... پاک میشود؟
ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم خیر به این صورت نمی باشد اما برای پرونده طلاق می بایست برای اخذ پرینت حتماً موضوعی وجود داشته باشد و بله امکان اخذ پرینت وجود دارد سوابق هیچکدام پاک نمی شود تمام آن موجود و قابل پرینت است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امکان اخذ پرینت وجود دارد سوابق هیچکدام پاک نمی شود تمام آن موجود و قابل پرینت است