مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام. چند روز پیش با کامیون ده چرخ تصادف کردم خودم و همسرم در تصادف مجروح شدیم و در حال درمان هستیم .
راننده کامیون هم گواهینامه و بیمه نامه نداشت و توسط پلیس راهور مقصر شناخته شده الان دادگاه حکم آزادی ماشین کامیون رو صادر کرده بدون رضایت مصدومیت . خواستم ببینم چنین قانونی هست که بدون رضایت شاکی و عدم داشتن مدارک بتونی ماشین رو آزاد کرد؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا وثیقه گذاشته. از طریق دادگاه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قاعدتا خیر مگر اینکه وثیقه گذاشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قاضی میتواند دستور آزادی کامیون را صادر نماید