مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت اجرایی عدم بازگشت به کار و تکلیف ایام بلاتکلیفی

با سلام وقت بخیر. بنده با توجه به رای نخستین که به علت ندادن حقوق و بیمه طبق قانون کار از کارفرما شکایت کردم و قاضی در رای نخستین بازگشت به کار و سایر حقوق رو داد و کارفرما محکوم به برگرداندن بنده به کار و یک‌ ماه حق السعی از زمان اخراج و سایر حقوق را کما بیش داد و مابقی حقوق رو درخواست تجدیدنظر دادم. کارفرما پیامکی به بنده داده بعد 21 روز از تاریخ رای نخستین که اگر به کار برنگردم از دادن ایام بلاتکلیفی معذور است سوال بنده اینجاست که اصلا قانون به کارفرما اجازه این کار را داده است! و اینک من قصد بازگشت به ان محیط کاری را ندارم آیا حق السعی یک‌ ماهه که برا بنده در دادنامه تعیین شده منتفی میشود و چه ضمانتی اجرایی در قانون تعیین شده است باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حکم پرداخت حق السعی واجرای ان ربطی به حکم برگشت بکار ندارد مگر اینکه در حکم صادره به هم ربط داده باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
یکماه حق السعی باید پرداخت گردد