مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالکیت سیمکارت

سلام. من سیم کارتم مشکل حقوقی داره ولی بدلیل نکشیده شدن پای من به دادگاه میخواهم مالکیت سیمکارت را تغییر دهم.. در اینصورت دیگه اسمی از من نیست ؟

پاسخ ها :

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

سلام
ملاک مسولیت مالک،
مالکیت در زمان بروز. مشکل میباشد و انتقال پس از. بروز. مشکل رافع مسولیت شما نمیباشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
دوست عزیز هر مشکل یا خلافی که در زمان مالکیت شما انجام شده باشد مسئولیتش با شما خواهد بود حتی اگر بعدا سیم کارت را بنام دیگری انتقال دهید .