مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی در روستا

با سلام. زمینی به مساحت 250 خریداری کردم. بعضی همسایه هابه صورت نامظم از یک طرف عقب نشینی کرده اند. بعضی ها 2.5 متر و بعضی 1.5 متر .ایا این امکان دارد ؟؟ درصورت عقب نشینی 70 متر از زمین کسر می‌شود. آیا اجبار در عقب نشینی هست. هزینه 70 متر زمین چه می‌شود.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. درخواست تامین دلیل دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبل از اجرای طرح خود شما اقدام به نوسازی کنید مبلغی به شما تعلق نمیگیرد ولی در زمان اجرای طرح قیمت آن باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عقب نشینی در اراضی مسکونی در روستا ، طبق طرح جامع تفضیلی روستا ، که توسط بنیاد مسکن تنظیم شده است مشخص خواهد شد

شما باید به بنیاد مسکن مراجعه نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

به‌بنیاد مسکن مراجعه کنید