مشاوره حقوقی رایگان - تاییدیه گواهی ایثارگری

باسلام واحترام‌‌
اینجانب درسال 1366 به جبهه رفتم و بعد اداره از ما خواست به یگان اعزامی بروم و گواهی ایثارگری برای اداره کار بگیرم ، اینکار را کردم . متاسفانه الان که میخواهم بازنشسته شوم و از مزایای آن استفاده کنم مجدد مراجعه کردم برای تایید گواهی صادره اما برای صدور گواهی مجدد موافقت نکردند. خواستم بدونم یعنی چی ؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از ارگان مربوطه جویا شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید و در صورت عدم پاسخگویی می توانید در دیوان عدالت اداری طرح دعوا کنید