مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
حدود یک ماه پیش یک تصادف داشتم راننده پراید مقصر شد و من با آسیب‌ دیدگی پا یک ماه است که نتوانستم به سرکار بروم و شغل آزاد دارم و بیمه هم ندارم و خرج خانه با من است.
آیا میتوانم از راننده مقصر طلب خسارت کنم؟ مراحل آن چگونه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دیه خود را مطالبه کنید.
بخاطر این یک ماه می توانید دادخواست بدهید که به نظر دادگاه با درخواست خسارت موافقت نمی کند.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در خصوص خسارت ناشی از عدم النفع نظرات مختلفی وجود دارد با ثبت دادخواست از طریق دفتر خدمات قضایی و ضمیمه دلایل درخواست رسیدگی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما ابتدا دادخواست تامین دلیل کنید تا کلیه خسارات براورد شود و فاکتور و گواهی پزشکی داشته باشید و سپس دادخواست مطالبه خسارت ناشی از تصادف دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دیه خود را مطالبه نمایید