مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام ، پدر من فرزند ارشد خانواده هستن و پدرشون در جنگ شهید شدن، پدر بنده بعنوان پسر بزرگ در نبود پدرشان مسئولیت اداره خانواده و فرزندان صغیر را داشتند، ایشون از هیچ یک از حقوق خود در زمینه فرزند شاهد استفاده نکردند، آیا میتوانم از حق معافیت ایشان استفاده کنم؟ چون خدمت رفته اند پدر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

احراز شرایط معافیت کفالت از دیگر مواردی است که مشمولان می توانند با استفاده از آن نسبت به انجام فرآیند معافیت خود اقدام کنند. انواع مختلف معافیت کفالت عبارت اند از:

کفالت پدر
کفالت مادر
کفالت پدربزرگ
کفالت مادربزرگ
کفالت برادر
کفالت خواهر
کفالت فرزند
کفالت والدین معلول
کفالت اعضای نیازمند به مراقبت خانواده
در واقع می توان گفت که معافیت کفالت رایج ترین شیوه معافیت می باشد؛ اما با توجه به قوانین و مقررات خاص موجود، بهره مندی از این نوع معافیت تنها در صورت احراز شرایط عمومی و اختصاصی آن امکان پذیر است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از سازمان نظام وظیفه عمومی پیگیری شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان نظام وظیفه و همچنین اداره بنیاد شهید و امور ایثارگرانی که در آن پرونده دارید پیگیری نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام سوال باید در سازمان نظام وظیفه مطرح شود از ارگان مربوطه پیگیری کنید