مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی

با سلام و خسته نباشید.
بنده کارمند رسمی وزارت کشور با پست سازمانی کارشناس صدور پروانه می باشم که رسته شغلی ام فنی و مهندسی می باشد اخیراً برایم ابلاغ زدند که در حوزه خدمات شهری باید مشغول به کار شوم خارج از رسته و پست سازمانی ام
آیا امکان شکایت برایم هست مثلا به بازرسی کل یا دیوان عدالت اداری
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر تغییر پست سازمانی با حفظ حقوق وگروه ورتبه بلامانع است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
ماده 8 قانون استخدام کشوری مصوب سال 1345 و تبصره یک آن راجع به پست سازمانی چنین بیان نموده است پست سازمانی عبارت از محلی است که در سازمان وزارتخانه ها و موسسات دولتی به طور مستمر برای یک شغل و ارجاع آن به یک مستخدم در نظر گرفته شده اعم از این که دارای متصدی یا بدون متصدی باشد. پست هایی که جنبه استمرار ندارد به عنوان پست موقت شناخته شده و استخدام افراد به طور رسمی برای تصدی این پست ها ممنوع است .
بنابراین تغییر پست ثابت سازمانی مستخدم بدون تنزل مقام یا گروه از اختیارات مدیریت دستگاه متبوع مستخدم می‎باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تغییر اصولا می بایست بدون تنزل باشد
می توانید پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید