مشاوره حقوقی رایگان - شارژ و قبوض اپارتمان

سلام من ساکن ساختمان 9 واحدی هستم که جلسه در آپارتمان برگزار شد برای شارژ و قبوض که قبلا محاسبه میشد که شامل 2 بار نظافت که با شارژ 50 تومانی و قبوض اب نفراتی و گاز برق بر هر واحد هزینه ها پرداخت می شد الان می گویند که مبلغ 250 که 50 شارژ و 200 هزینه قبوض هر واحد پرداخت کنند به صورت یکجا وبدون محاسبه ولی درصورتی که هزینه ماه هر واحد اینقدر نیست و من هم مخالف هستم و می گویند که رای اکثریت موافق اند و شما مخالف. به نظر شما راه قانونی چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به اتفاق ساکنین جلسه ای تشکیل دهید تا میزان هزینه های ماهیانه محاسبه شود . نهایتا عددی متعارف برای شارژ تعیبن گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سعی کنید موضوع را با در میان گذاشتن سایر ساکنین و با صلح و سازش و توافقی حل و فصل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعلام نمایید که رای
اکثریت را صورتجلسه نمایند تا
موافقین و مخالفین مشخص گردند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پول شارژ باید طبق نظر اکثریت باید پرداخت شود و مدیر ساختمان باید هزینه ها را اعلام کند و اگر پول شارژ را خودش بردارد هر یک از مالکین می توانند طرح دعوا کنند.