مشاوره حقوقی رایگان - حکم بر رد اعسار از پرداخت هزینه واخواهی

با سلام
دادگاه تجدیدنظر حکم رد اعسار از پرداخت هزینه واخواهی را تایید کرده ابلاغ ده روزه جهت پرداخت هزینه صادر گردیده
چنانچه شخص توانایی پرداخت هزینه واخواهی را نداشته آیا حق تجدیدنظر خواهی ساقط میشود یا پس از صدور قرار رد دفتری مهلت 20 روزه تجدید نظر خواهی شروع می شود؟

پاسخ ها :

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

بنظر میرسد مهلت تجدید نظر نسبت به اصل رای رو از دست دادید اما نسبت به این قرار رد دفتری میتونید تقاضای تجدید نظر کنید

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام با توجه به عدم پرداخت هزینه دادرسی مرحله واخواهی ، دعوی شما در مرحله واخواهی رد می شود و حق تجدید نظر شما تا قبل از قطعیت حکم رد واخواهی با پرداخت هزینه دادرسی مرحله تجدید نظر محفوظ است