مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مشاع ارثیه

سلام وقت بخیر.
اگر یکی از ورثه ملک مشاع را بدون هماهنگی و قبل از گرفتن گواهی انحصار وراثت اجاره دهد و سهم اجاره بقیه را پرداخت نکند بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت میتوان از او شکایت کرد و این مورد شامل تاخیر تادیه و خسارت میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از ناریخ تقدیم مطالبه اجاره بها دیرکرد تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را طبق نظر کارشناسی به طرفیت ایشان اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است