مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم دادگاه توسط اجرای احکام مدنی

با سلام
با توجه به این موضوع که حکمی در رابطه با اجرای حکم پرداخت ثمن معامله توسط دادگاه و تنظیم سند از دادگاه حقوقی صادر شده و مسئول اجرای احکام مدنی، مرحله تنظیم سند رسمی را انجام داده و در مرحله پرداخت ثمن معامله از این کار سر باز می زند و از حکم دادگاه تخطی می کند چگونه می تواند این تخلف را پیگیری نمود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به ریس شعبه اجرا و ریس مجتمع‌ مربوطه رجوع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق رییس مجتمع قضایی مربوطه پیگیری نمایید