مشاوره حقوقی رایگان - محل دادگاه

فردی هم به صورت کیفری هم بصورت حقوقی در مورد موضوعی علیه این جانب شکایت نموده
1_در پرونده کیفری که اولا در شهر خود فرد مورد نظر شکایت شده بود و دادگاه انجا بود بنده اعلام نمودم 4 سال است در شهر دیگری زندگی میکنم و محل زندگی من آنجا نیست و پرونده منتقل شد ب شهر من و آنجا تبرئه شدم
2- حالا در پرونده حقوقی حکم دوباره در شهر فرد مورد نظر دوباره حکم علیه بنده صادر گردیده و دادگاه تجدید نظر آن هم تایید کرده
حالا من می‌خوام طبق ماده 477 با توجه به بیمه محل کارم ک شهر دیگری هست و اینکه چهار سال هست در آن شهر خانه اجاره میکنم و قراردادهای خانه اجاره ای موجود میباشد اعلام و اعتراض کنم باید دادگاه حقوقی بنده عین دادگاه کیفری بنده ک در شهر ک ساکن هستم برگزار شود و دادگاه حقوقی صلاحیت رسیدگی ندارن
آیا این کار امکان پذیر است ؟

پاسخ ها :

دادگاه صالح رسیدگی مرجع صالح رسیدگی اعمال ماده 477 ماده 477