مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده سوابق جبهه

با سلام. پدر من بین سال های 65 تا 67 از طریق سپاه و به عنوان سرباز در جبهه حضور داشتن. 24 ماه در منطقه جنگی و 3 ماه آخر رو هم در تهران بودند در اون زمان در قرارگاه خاتم اهواز خدمت کردن ولی تو این مدت این قرارگاه ها با هم تجمیع شدند و اون قرارگاه هم از اهواز جمع شده و مشخص نیست که الان پرونده سوابق کجاست و الان میگن محل خدمتشون در سیستم مشخص نیست در صورتیکه کارت پایان خدمت و کدمنطقه و... روی کارت مشخصه.لطفا اگر راهی برای حل این مشکل وجود داره بفرمایید.ممنون

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
به پدر سلام ویژه منو برسون.
اوّل. سوابق بالاخره یه جا هست و پیدا میشه.
دوّم. من تا به حال با همچین مشکلی‌ رو باهاش برخورد نکردم. و به نظر نمیاد راه حل حقوقی داشته باشه ولی بهترین کار اینه که بابا از همرزماش کمک بخواد به خصوص اگر پست دارن. اگرم ندارن جمع بشن برن اونجا، بالاخره یه راه حل پیدا میشه انشالله.
موفق باشید