مشاوره حقوقی رایگان - تهمت همسایه

سلام
ما طبقه دوم هستیم و روبه روی ما یک خونه هست دو طبقه هست شخصی که میخوام بگم توی طبقه هم کف پیلوت مانند زندگی میکنن و حیاطشون به سمت ماست نزدیکای غروب معمولا بخاطر نور پنجره رو باز میکنم و پرده ها رو میکشم یا مثلا از غروب و آسمون چند بار با گوشیم عکس گرفتم ، مشغول درس خوندن رو به روی همون پنجره بودم و صندلیم پشت به پنجرست و فاصله داره که شنیدم همسایه رو برویی داره فحش و داد و بیداد میکنه رفتم پنجره رو ببندم برای آزار زیاد صدا که متوجه شدم با من هست، تهمت هایی مثل اینکه شما خونه ی ما رو نگاه میکنید همیشه لب پنجره اید و پسر منو اغفال کردید، حتی ساعت خواب ما رو هم خبر داشت و میگفت چرا تا نصف شب بیدارید!!! از عملی که من روری صورتم انجام دادم خبر داشت و نام میبرد این درحالیست که من تابحال اون ها رو به چشم ندیدم حتی نمیدونم کی هستن و چه هستن و بیشتر مشخص شد آنها با اطلاعاتی که دارند در حال دید زدن هستند در آخر هم گفت ببینمت آتیشت میزنم و با داد و بیداد زیاد باعث آبروریزی ما شد.
من از شدت تعجب و شوک قضیه هیچی نتونستم بگم بهشون اون موقع
آیا میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از باب تهدید و توهین می توانید شکایت نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت داشتن دلیل و مدرک مثبت ادعای تان میتوانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص توهین و افترا می توانید پیگیری نمایید