مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه‌ و بریدن کابل مخابرات

سلام ، یک همسایه‌ها داره بنایی میکنه،برای همین سیم کابل تلفن چهار خونه رو قطع کرده،الان نزدیک دو ماه میشه
بهش میگیم مسخره میکنه ومیگه مزاحم بود باید جای دیگه وصل میشد
به مخابرات کل مشهد رفتیم با همسایه‌ها گفتند تا آخر برج 8شاید نوبت شما بشه
به شهرداری مراجعه کردیم گفتند ایشون تخلف ساخت داره وما الان نمیتونیم کاری کنیم
الان خونه رو 4طبقه کرده وتا یکی دو ماه دیگه میفروشه وهمچنان برای ما قبض تلفن میاد
اینترنت ما سوخت بخاطر بریدن کابل مخابرات
الان چکار کنیم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، شکایت کیفری ممانعت از حق و تخریب مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر کارشناسی و تامین دلیل دارد تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام کنید ابتدا با تامین دلیل موضوع را کارشناسی کنید و میزان خسارت برآورد شود و سپس بر مبنای آن دعوای خسارت و بازگشت به حالت سابق را تقاضا کنید.

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
میتونید شکایت کیفری ایجاد مزاحمت مطرح کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید شکایت ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق و مطالبه خسارت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل نمایید سپس از طریق دادگاه اقدام کنید