مشاوره حقوقی رایگان - تعداد جلسات مشاوره اجباری قبل از طلاق

سلام
درطلاق توافقی تعداد جلسات مشاوره قبل طلاق چقدر است؟
میشه تو یه جلسه نامه عدم سازش گرفت؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم برای طلاق توافقی ابتدا به دادگاه نباید مراجعه نمایید می بایست به سایت تصمیم مراجعه کنید و با انتخاب یکی از مراکز و ارجاع شدن از طریق آن مرکز به مرکز مشاوره 5 جلسه مشاوره برای شما در نظر گرفته می شود اما اگر قصد طلاق توافقی دارید یا از زوج وکالت در طلاق دارید و قصد دارید که این پروسه زودتر انجام پذیرد راه دیگری نیز وجود دارد در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام حداقل پنج جلسه بايد شركت فرمايند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر حداقل 2 الی 3 جلسه مشاوره لازم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد معمولا حداقل دو و حداکثر 6 جلسه به مدت 45 روز برگزار می شود