مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل موروثی

با سلام یکی از وراث 12 سال در ملک موروثی سکونت دارد با توجه به عدم توافق کتبی مبنی بر تصرف ایشان در این مدت و عدم دادخواست جهت مطالبه اجرت المثل آیا وراث میتوانند مطالبه اجرت المثل سال های قبل را داشته باشند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
وراث باید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را اقامه نمایند
و باید احراز گردد که متصرف بدون اذن سایر ورثه ، در ملک سکونت
داشته است

عبدالله قاسم نژاد آلاشتی

جناب آقای عبدالله قاسم نژاد آلاشتی :

سلام وقت بخیر
وراث در صورتی می‌توانند اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنند که قبلا از طریق اظهارنامه رسمی رفع تصرف را از ایشان خواسته باشند.لذا با توجه به اینکه از قبل درخواستی نداشته اید امکان مطالبه اجرت المثل سال‌های قبل امکان پذیر نمی‌باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر مرور زمان در این مورد نشانه رضایت شماست