مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه وجه

سلام خسته نباشید
شخصی از من بابت مطالبه وجه شکایت کرده
چون من برای ایشان قبلا کار انجام میدادم
و دستمزد میگرفتم
مثلا مشارکت در ساخت ساختمان براشون پیدا کردم که خودشان قرارداد را تنظیم کردند
ایشان صد میلیون تومان به حساب من بابت حق الزحمه زدند
مدتی بعد یه کار دیگه براشون انجام دادم و 60 میلیون به حسابم زدن
مدتی بعد 65 میلیون به حساب من زدن
این پرداختی ها با فاصله چند ماه بوده که به حسابم زده برای انجام جعاله کاری
اما حالا بعد یک سال از من شکایت کرده و گفته من این پولها را به ایشان قرض دادم
من قراردادی با ایشان تنظیم نکردم و ایشان هم قراردادی با من ندارن
چند تا پیامک هست که نوشته پول منو پس بده و من انکار کردم
الان ایشان میتواند از من این پول هایی که ریخته را پس بگیرد چون من مدرکی ندارم که پول بابت حق الزحمه بوده
از طرفی ایشان هم مدرکی ندارن
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعای قرض را دارد باید ان را با دلیل در دادگاه ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مدرکی نداشته باشید و نتوانید ادعای خود را ثابت کنید محکوم خواهید شد و طبق حکم دادگاه باید حکم اجرا بشه

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌باید دلیل بیاورید که پولها بابت حق الزحمه بوده مثل قرارداد کتبی، شهادت شهود و غیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ادعای خود را مبنی بر وقوع عقد جعاله شفاهی با شهادت شهود اثبات نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دلایلی مبنی بر اجرت بودن این وجوه ارائه نکنید، امکان محکومیت شما هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدعی باید ادعای خودش را در دادگاه با ارئه دلایل و مستندات ثابت نماید