مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت سرقت از ساختمان

سلام. ساختمان ما قدیمی است تصمیم گرفته شد درب پارکینگ ریموتی شود درب تغییر پیدا کرد و ریلی شد ولی جک خریداری نشده و درب با دست باز و بسته می شود و حتی قفل هم ندارد و با یک سیم بسته می شود یکی از اعضا ساختمان راضی به خرید جک و ریموت نمی گردد اگر در ساختمان دزدی شود مسئولیت این موضوع با کسی است آیا مدیر ساختمان هم مقصر است ممنون از شما??

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خریداری شود بعد به طرفیت فرد مخالف دادخواست مطالبه وجه داده شود.مساله مهم امنیت ساختمان است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تصمیم با اکثریت اعضا هست ..
بله اگر درب به این حالت رها شود در صورت بروز خسارت مدیر ساختمان مسول است ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلیه ساکنین باید در هزینه های مشاعات مشارکت کنند. میتوانید بعدا علیه ان شخص دادخواست مطالبه مبلغ را دهبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان می تواند اظهارنامه ارسال کند در صورتی که پرداخت نکرد می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد.
از طرفی می تواند انشعابات نامبرده را قطع کند تا حاضر به پرداخت هزینه ها شود.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

تصمیم‌با اکثریت اعضایی‌است که طبق‌قانون تملک‌اپارتمان مشخص شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان میتواند مبلغ را مطالبه کند و قانونا پیگیری نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است مسولیتی متوجه کسی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدیر ساختمان در صورت قصور مسئول است
می توانید مخارج را پرداخت نمایید و سپس از فرد مذبور الزام به پرداخت هزینه های مربوط را بخواهید