مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور اشتباه تایپ شد

سلام خسته نباشید. من 8 ماه پیش ماشینی خریدم تعویض پلاک کردم و برگ سبز گرفتم بعد الان ماشین بردم تعمیر موتور به من میگن شماره موتور با اونی که تو کارت ماشین و سند اشتباه البته فقط یه عددش بقیه درست تعمیرگاه به من گفته اونی که ثبت کرد شماره موتور اشتباه کرد یه عدد میخاستم ببینم الان باید چکار کنم کجا باید برم تا این مشکل حل کنم
چون میخام ماشینم بفروشم نمیخام به مشکلی بخورم ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

اشتباه در ثبت شماره موتور خودرو اصلاح شماره موتور خودرو شماره موتور خودرو موتور خودرو خودرو