مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه توسط همسایه

سلام وقت بخیر.
ما یه ملک داریم که از حدود سال 81 تا 91 خالی از سکنه بود. یه درب فرعی به کوچه داشتیم که وقتی سال 91 دوباره اومدیم ساکن شدیم همسایه پشت درب ما دیوار کشیده بود. و قسمتی از کوچه رو با سنگ بلوک تصرف کرده بود و الان حدودا 4 ساله که کاملا دیوار کشیده . غیر از ما و همین همسایه کسی درب به اون قسمت انتهای کوچه نداره. الان بعد چند سال که بهشون گفتیم میخوایم از این درب استفاده کنیم ادعای مالکیت داره و درصدد هست که اون قسمت رو داخل سندش بیاره، سند فعلیشون منگوله داره و میخوان سند تک برگ رو با اون ادغام کنن. آشنا هم توی دادگستری دارن که شکایت اولیه ما به جایی نرسید. ما سند تک برگ داریم منتها اون کوچه داخلش نیست ولی یه فلش گذاشته شده از اون سمت. و یه کد پستی هم از قدیم داریم برای اون درب فرعی. بابت اینکه جلوی درب ما دیوار کشیدن خلاف نیست؟ خودم دنبال کاراش هستم همچنان. ولی راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
پیگیری نمایید و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
میتوانید شکایت
ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق را ثبت و پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل کنید و شکایت رفع تصرف مازاد و اعاده به وضع سابق و قلع‌ و قمع مستحدثات تا داخل سند خود تصرفات را ننماید.