مشاوره حقوقی رایگان - دخل و تصرف در اموال

با سلام. برادرم چند روز قبل از فوت پدرم که در ای سی یو بوده و قدرت صحبت کردن و حتی هوشیاری نداشته و چون به کارت بانکی حسابهای پدرم دسترسی داشته کل موجودی کارت و حساب را به کارت خودش انتقال داده که مبلغ قابل توجهی هم هست. و در برابر اعتراض ما میگوید برید شکایت کنید. آیا میشود به جرم دخل و تصرف شکایت کیفری کرد و به نتیجه رسید و قسمتی از پول را که خرج کفن و دفن شده را میگوید همه را خرج کردم و پدرم چون بیمه تکمیلی داشته پولی که بیمارستان گرفته بوده و پولی که بیمه میداده را بدون اطلاع ما انحصار وراثت انجام داده و ما هیچ اطلاعی نداشتیم و به کارت مادرم انتقال داده. ایا از این مبلغ سهمی به بقیه وراث میرسه و اینکه بیمارستان و بیمه فقط با گواهی انحصار وراثت وجه را پرداخت میکرده و احتیاج به حضور بقیه وراث نیست

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله به جرم سوء استفاده از ضعف نفس(که نوعی خیانت در امانت) محسوب میگردد می توانید شکایت کنید