مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از دریافت خسارت بیمه

سلام
وقت بخیر
بنده با خودروی تصادف کردم و مقصر 100% شناخته شده ام. به بیمه رفته و تشکیل پرونده دادیم. بیمه در نهایت مبلغ 8.5 میلیون تومان به خودروی آسیب دیده پرداخت کرده.
پس از آن فرد مورد نظر به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و طبق نظر کارشناس دادگستری 14 میلیون تومان خسارت برآورد کرده است.
اکنون دادگاه بنده را محکوم به پرداخت الباقی هزینه (5.5 میلیون) بعلاوه هزینه های دادرسی (1 میلیون) تومان کرده است.
نکته ی بسیار مهم اینکه سقف تعهد بیمه ی بنده 16 میلیون تومان بوده و هیچ مشکلی دیگری (نظیر فرانشیز) برای پرداخت این مبلغ وجود نداشته است.
اکنون می بایست من چه کاری انجام بدهم؟
از بیمه شکایت کنم؟
شکایت را واهی بخوانم؟
تجدید نظر بزنم؟
و یا چه؟

ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در صورت وجود مهلت اعتراض نمایید