مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام عرض و ادب
سوال درخصوص سرقت طلا داشتم سال 1391 بود که نود گرم طلا هجده عیار از، منزل ما دزدیدن. دزد طلا میدانستیم کیه شکایت کردیم اما فراری شدن چندین بار تو دادگاه حاضر نشدن اما دادگاه تشخیص داد که متهم است حتی، چندین بار حکم جلب گرفتیم در خانه ی مادرش، رفتیم نتوانستیم پیدایش کنیم اما دادگاه حکم شش ماه حبس تعزیزی صادر کرده بود اما بعد از چند سال دوباره برگشته.
آیا میتوانم پرونده ی شکایتم را دوباره به جریان بندازم و شکایت کنم ؟
سپاس

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر ضامن یا کفیل دارد میتوانید از طریق آنها ایشان را احضار کنید و اگر جای ایشان را میدانید از طریق اجرای احکام‌کیفری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجددا سرقتی کرده بله قابل پیگیری است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

میترسم به شکایت مجدد ندارید بموجب رای مجازات ایشان همان است و از طریق دادگاه حکم جلب ایشان را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید به اجرای احکام مراجعه و پیگیری نمایید و دوباره درخواست حکم جلب ایشان را نمایید و