مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند سرمایه گذاری در بورس

سلام. دوستی بهش اعتماد داشتم گفت کد بورسی تو در اختیار من بزار واست معامله کنم 75میلیون پول داشتم معاملاتی رو انجام داده بود که پولمو رسوند به 30میلیون بعد چندروز وارد کد بورسی ام شدم پولمو دیدم زیاد کم شده به طرف گفتم تو که نمیتونستی چرا قبول کردی اون بهم گفت 30تومن رو برداشت وجه بزن بعد بریز به حسابم فک کنم برد ارز دیجیتال یه بیست تومانی ریخت به حسابم دیگه فرار کرد من مدرک نداشتم شکایت کنم رفتم همون سی تومنی که بحسابش ریخته بودم مطالبه وجه کرد طرف حضوری محکوم شد حکم جلبشو گرفتم برد زندان حالا طرف میگه من بیست تومان دادم 10تومن دیگه مونده پول بورس رو نابود کرده رو قبول نداره الان من چیکار کنم راهی هست واسم بگین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مطابق آنچه که گفته شده متاسفانه نمی توانید کاری انجام دهید چون اطلاعات را با رضایت خودتان در اختیار ایشان گذاشته اید
در صورتی که قراردادی مابین شما وجود داشته یا ایشان کارشناس مسائل مربوطه می باشد می توان پیگیری هایی بعمل آورد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است