مشاوره حقوقی رایگان - دزدی در فضای مجازی

سلام وقت بخیر
بنده حدود2سال در برنامه ای مجازی به نام کلاب هاوس فعالیت دارم.یک روز فردی که مورد تایید همه بود به صورت دوستانه با بنده دردودل کرد و می‌گفت سرپرست خانوار خودش است و هزینه خودش و پدرومادرش و خرج و مخارج زندگی اش را خودش تامین میکند و اکنون مریض و در بستر بیماری است و توانایی کار کردن ندارد....تقاضای مبلغی از بنده را داشت و گفت هرزمان که حالش خوب شود مجدد سرکار برمیگردد و پول را پس میدهد...الان 10ماه از آن روز میگذرد و هرچه به او میگویم پول را پس بده با کمال پررویی بامن حرف میزند و میگوید ندارم و .....
بنده فیش های واریزی را دارم
خواستم بدونم روند قانونی را چگونه پیگیری کنم
راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام از طریق پلیس فتا و دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد فیشهای واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر زیر 1 م تومان است ارزش پیگیری را ندارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می بایست دعوای مطالبه وجه مطرح نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید اما با توجه به مبلغ مرجع رسیدگی آن تفاوت دارد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
دادخواست مطالبه وجه ارائه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید می توانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دادخواست مطالبه وجه را به استناد فیش های واريزی مطرح کنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

طبق ماده 265 قانون مدنی میتونیم دادخواست بدین تقاضای طلب خودتون رو داشته باشین

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
می توانیددادخواست مطالبه وجه واریزی را با پیوست فیش ها با توجه به میزان آن به دادگاه حقوقی یا شورای حل اختلاف ارایه نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق فیش واریزی اقدام به طرح شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا تحت عنوان کلاهبرداری ازش شکایت کن اگر موفق نشدی بعد از طریق دادخواست مطالبه وجه

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام بهتر است نسبت به ارسال اظهار نامه اقدام کنید، در صورتی که افاقه نکرد میبایست دادخواست مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه علیه فرد مذبور تنظیم فرمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه وجه ارسال و در صورت عدم نتیجه دادخواست خود را به ثبت برسانید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه بدهید و اگر افاقه نکرد دادخواست مطالبه وج

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت حساب را در دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه مطالبه وجه به ایشان ارسال کنید و چنانچه پرداخت نکرد
دادخواست مطالبه وجه بدهید و فیش واریزی و چنانچه شاهد دارید دو نفر شاهد هم در دادگاه حاضر کنید
چون طبق. قانون پرداخت پول دلیل بر بدهکار بودن پرداخت کننده است و اگر ادعایی خلاف آن دارد باید اثبات کند.