مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سوار بدون گواهینامه

سلام. من راننده سواری هنگام ورود به پارکینگ منزل بودم که یک پیک موتوری با سرعت بسیار زیاد با گوشه سمت راست پشت خودرو برخورد کرد ولی در تصادف من به عنوان مقصر شناخته شدم به علت گردش به چپ از روی خط ممتد. موتوری از ناحیه پوست دست مجروح و به بیمارستان منتقل شد. وی تبعه افغان و فاقد گواهینامه است و موتور متعلق به صاحب کارش بوده. در مراحل تکمیل و پیگیری پرونده در کلانتری تاکنون موتورسوار مراجعه نکرده و مامورین کلانتری به من گفتند که صاحب موتور درخواست 7 میلیون خسارت کرده تا درکلانتری رضایت بدهد. ولی من خواستم که این مبلغ از بیمه ماشینم پرداخت شود. و گفتند که باید پرونده به دادسرا ارسال شود. در مورد گواهینامه موتورسوار از کلانتری سوال کردم و هر بار اظهار بی اطلاعی کردند. اسم و مشخصات ایشان هم در پرونده فقط تبعه افغان ذکر شده و یک تلفن از صاحب کارش.
1- اگر پرونده به دادسرا برود و موتورسوار فاقد گواهینامه باشد آیا میتواند خسارت بگیرد و آیا بیمه من خسارت را پرداخت میکند یا باید شخصا بپردازم؟
2- با توجه به شرایط فوق آیا من میتوانم برای ماشینم ادعای خسارت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است