مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

با سلام. بنده سوال خودم رو قبلا پرسیدم ولی یکی از وکلا فرمودند که توضیحات کامل نبوده بنابراین دوباره و با توضیحات کاملتر خدمت شما مطرح میکنم. اینجانب در سال 85 طبق قولنامه رسمی در بنگاه آپارتمانی را پیش خرید کردم که بعد از کش و قوس فراوان یکسال بعد بصورت ناتمام تحویل گرفتم و خودم تکمیل کردم و از آن زمان به مدت ده سال بعلت عدم حضور پیمانکار که بعنوان فروشنده بودن سند زده نشد تا اینکه مالک اصلی بعد از گرفتن الباقی پول که بابت تنظيم سند نگه داشته بودم اقدام به تنظیم سند در سال 93 کردند و حالا بعد گذشت 5سال از سند خوردن شخصی که خود را شریک پیمانکار میداند اقدام به تهیه دادخواست ابطال مبایعه نامه کرده است. لطفا بفرمائید آیا به نتیجه ای خواهند رسید یا نه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر در قرارداد مشارکت ایشان به عنوان شریک پیمانکار مالک بوده باشد بله .....ولیکن به نظر من مالکیت بعد از اتمام کار منتقل میشود و پیمانکار هنوز مالک نبوده است و جای دفاع دارد

پرسشگر :

ضمن سلام و خسته نباشید. ایشان باید دادخواست به شریک خود که پیمانکار ساختمان بودند بدهند نه به من که خریدار بودم و تمام و کمال پول را پرداخت کردم. در ضمن سند بنام بنده خورده است. لطفا من رو راهنمایی کنید با تشکر فراوان

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. شما باید الباقی ثمن معامله را به مالک می دادید یا به پیمانکار?

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگس به اسناد وی دارد لازم است اسناد شما بررسی شو.د

پرسشگر :

با عرض سلام و خسته نباشید من باید طبق قول نامه پول را به شریک مالک میدادم که به ایشان دادم ولی پیمانکار حدود ده سال به دلیل اختلاف مالی که با مالک داشتن اقدام به تنظیم سند نمی کردند با اینکه چندین مرتبه در این سالها از ایشان درخواست میکردیم و ایشان از حضور در جلسات امتناع میکردند و ما اهالی مجتمع از مالک درخواست کردیم که اقدام به تنظیم سند بکنن که ایشان نیز بعد از پرداخت جريمه پایان کار ساختمان و دیگر مخارج جهت تکمیل آپارتمانها اقدام به سند زدن کردن

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.پرونده شما بستگی به نکات فنی حقوقی دارد.در هر صورت قبل از هرگونه اقدام با یک وکیل دادگستری از نزدیک مشاوره حقوقی بکنید.

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر شریک مدارک دال بر اینکه شراکت داشته را ارائه بکند و در فروش نقشی نداشته باشد بله به نسبت مالکیت ایشان سند باطل و عقد باطل است و شما بعد آن حق شکایت فروش مال غیر علیه فروشنده را دارید

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

دادخواست ابطال ایشان ردخواهد شد